2013-11-07 | 06:47:00

New York City

Min värdmammas brorsdotter Matilda hade aldrig varit i New York så vi kom på idéen att åka dit över dagen bara, så det gjorde vi i söndags med två av mina vänner. Vi åkte runt 6.00 på morgonen och kom hem vid 23-tiden. Vi hann med ganska mycket för att bara vara där i en dag. Här kommer bilderna.
 
Vi började med att gå till Ground Zero
 
 Ground Zero
 
 Personer som är släkt/familj med de som föll offer för 9/11 attacken, kommer till Ground Zero och sätter en ros i sin saknades namn. Runt båda monumenten är det en massa namn på människor som omkom.
 
 Om ni tittar nära så ser ni att det står "Dianna Lynn Galante and her unborn child", hemskt. Det fanns även en massa barn som hade omkommit. Det var väldigt känslosamt att vara på den här platsen. Att veta att man står på en plats där så många har dött och att veta om den enorma katastrof som hänt precis där man stod.
 
 Vakterna på Ground Zero.
 
 Vi vandrade vidare till Times Square och blev lite gladare. 
 
 Times Square
 
 Megan och Olga på Times Square
 
 Jag och Matilda på Times Square
 
 Matilda
 
 Jag, Olga och Megan på de röda trapporna på Times Square
 
Vi gick runt i en massa affärer och sedan åkte jag och Matilda upp i Empire State Building och de kommande bilderna är utsikten därifrån.
 
 
 
Matilda
 

Efter Empire State Building så började vi röra oss hemåt igen, det tog ca 4 timmar att köra hem och vi stannade på vägen hem och åt en väldigt sen middag. 
 

Kommentarer;

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback