2013-11-22 | 01:51:00

Orlando, FL

En snabb uppdatering! Imorgon (Fredag) flyger jag och lilleman ner till Orlando, Florida, för att möta upp mina värdföräldrar. Vi kommer spendera helgen där och kommer åka till Disney World. Jag är nog mer exalterad än lilleman, känner mig som ett barn igen :D !!
 
(Lånad bild)

2013-11-12 | 17:40:13

Segling

Den här helgen spenderade jag med min värdfamilj och med Matilda. Vi gick ut och åt goda middagar och hade en trevlig tid tillsammans. I lördags morse åkte vi ut och seglade innan Matilda var tvungen att sätta sig på planet och åka hem till Sverige. 
 
 
 
 
 
 
 

2013-11-07 | 06:47:00

New York City

Min värdmammas brorsdotter Matilda hade aldrig varit i New York så vi kom på idéen att åka dit över dagen bara, så det gjorde vi i söndags med två av mina vänner. Vi åkte runt 6.00 på morgonen och kom hem vid 23-tiden. Vi hann med ganska mycket för att bara vara där i en dag. Här kommer bilderna.
 
Vi började med att gå till Ground Zero
 
 Ground Zero
 
 Personer som är släkt/familj med de som föll offer för 9/11 attacken, kommer till Ground Zero och sätter en ros i sin saknades namn. Runt båda monumenten är det en massa namn på människor som omkom.
 
 Om ni tittar nära så ser ni att det står "Dianna Lynn Galante and her unborn child", hemskt. Det fanns även en massa barn som hade omkommit. Det var väldigt känslosamt att vara på den här platsen. Att veta att man står på en plats där så många har dött och att veta om den enorma katastrof som hänt precis där man stod.
 
 Vakterna på Ground Zero.
 
 Vi vandrade vidare till Times Square och blev lite gladare. 
 
 Times Square
 
 Megan och Olga på Times Square
 
 Jag och Matilda på Times Square
 
 Matilda
 
 Jag, Olga och Megan på de röda trapporna på Times Square
 
Vi gick runt i en massa affärer och sedan åkte jag och Matilda upp i Empire State Building och de kommande bilderna är utsikten därifrån.
 
 
 
Matilda
 

Efter Empire State Building så började vi röra oss hemåt igen, det tog ca 4 timmar att köra hem och vi stannade på vägen hem och åt en väldigt sen middag. 
 

2013-11-05 | 05:16:22

Min amerikanska halloween!!

Min halloween har varit ganska utspridd, för någon vecka sedan var jag på en halloween fest, sedan skulle jag gå på en till men den blev tyvärr inställd. Sedan bakade jag och lilleman halloween cupcakes, jag och Laureline åkte till Six Flags där de hade ett halloween event som var väldigt coolt!! Och i torsdags var det ju halloween på riktigt!
 
Min värdmammas brorsdotter är och hälsar på oss under två veckor och vi två blev ansvariga för att dela ut godis till grannbarnen på halloweenkvällen. Vi passade på att klä ut oss och satt med ljus och läskig musik på verandan och väntade på barnen. 
 
Hoppas att ni alla hade en lika rolig halloween som jag hade!
 
En bild från festen på Marta, mig och Mayra. Bilden är tagen med en mobil så kanske inte är bästa kvalite
 
En till bild från festen med Chiara och Mayra. Det syns inte så bra men jag var utklädd till boxare.
 
 Sminkningen jag skulle ha till andra halloween festen som tyvärr blev inställd.
 
 Laureline på Six Flags
 
 Jätte gullig varm choklad vi köpte på Six Flags
 
 Six Flags
 
 En fontän på Six Flags
 
 En teaterföreställning de hade på Six Flags
 
 Six Flags
 
Jag och min värdmammas brorsdotter Matilda i torsdags på halloween.
 
Closeup