2013-10-23 | 05:08:00

Wazzuuup?!

Hej allihopa! Hur är läget?? Vet att det har varit dåligt med uppdatering från mitt håll och jag ber så hemskt mycket om ursäkt men det har hänt mycket på senaste tiden och det har kommit lite i vägen för bloggen!
 
Tänkte att jag kunde dela med mig lite av det som hänt. Vi har haft clustermöten, jag har träffat vänner, har varit på min första amerikanska halloween fest (!!) och en massa annat :)
 
För ett tag sedan åkte jag och Megan iväg med våra pojkar till en Pumpkin Patch. Där kan man köpa pumpor, tappa bort sig i majslabyrinter och åka hölass!
 
 Roligast var dock att få välja sin egna pumpa
 
 För några dagar sedan bestämde sig jag och lilleman för att det var dags att fixa våra pumpor i och med att det snart är halloween
 
 Så här blev de 
 
I lördags hade vi ett clustermöte på en annan pumpkin patch. Det här är långt ifrån alla tjejerna i vårat cluster men många i alla fall. 
 
 Mina söta flickor Marta och Mayra
 
 Jag (sexig dubbelhaka där hehe) och Mayra 
 
 Åkte i söndags iväg med min värdfamilj till en "dopp i grytan" restaurang som jag varit på förut! Såååå himla gott, speciellt när man kommer till efterrätten och frå doppa allt det där i choklad .. nomnomnom
 
 Den här bilden är ifrån ett gammalt kaffemöte vi hade för över en månad sen men jag glömde slänga upp den. 
 
 

Kommentarer;

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback